Τέρμα Καλυβίων Αμαλιάδα 2622027531 gkondylopoulos@yahoo.gr

Υπηρεσίες Κονδυλόπουλος Γεώργιος

Η εταιρεία μας "Κονδυλόπουλος Γεώργιος - Μεταλλικά Κτίρια & Ψυκτικοί Θάλαμοι" αποτελεί μία από τις παλαιότερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολείται με την μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ψυκτικών θαλάμων. Η εμπειρία μας στις μεταλλικές κατασκευές, η άριστη τεχνογνωσία, το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επίσης κατασκευάζουμε μεταλλικές πέργκολες, κιόσκια, αίθρια και μεταλλικά στέγαστρα. Οι ψυκτικοί θάλαμοι αποτελούν επίσης ειδικότητά μας, διαθέτοντας προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας και εγγύηση ποιότητας και κατασκευής.

Μεταλλικά & Βιομηχανικά Κτίρια

Νέες κατοικίες ή προεκτάσεις σε υφιστάμενα κτίρια, κτίρια γραφείων και βιομηχανικά κτίρια, κατασκευή μεταλλικών αποθηκευτικών χώρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ψυκτικοί Θάλαμοι & Υγειονομικοί Χώροι

Διαθέτοντας προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας και εγγύηση ποιότητας και κατασκευής διαμορφώνουμε θαλάμους σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στέγαστρα - Σκίαστρα

Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση με υπευθυνότητα για παντός είδους εφαρμογές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Σύμμικτες κατασκευές

Σε αυτό τον τρόπο δόμησης γίνεται συνδυασμός δομικού χάλυβα και οπλισμένου σκυροδέματος για τη σύνθεση του φέροντος οργανισμού.

Μεταλικές κατασκευές

Ειδικευόμαστε και σε γενικές μεταλλικές κατασκευές όπως βιομηχανικές πόρτες, κάγκελα, ρολά, υδραυλικές ράμπες φόρτωσης